Kevin Spacey kezelésre vonul a zaklatási vádak miatt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A színész szóvivője a Varietynek azt mondta, Spaceynek időre van szüksége a kellő értékeléshez és kezeléshez. Ugyanakkor további információt nem osztott meg. 

Nem sokkal azután, hogy Anthony Rapp a nyilvánosság elé állt azzal, hogy Kevin Spacey 14 éves korában zaklatta őt, Tony Montana is elmondta, hogy a színész részegen fogdosta. 

A hírekre reagálva a Netflix kedden bejelentette, hogy felfüggeszti a House of Cards hatodik évadának forgatását.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.