Betörte egy újbudai antikos kirakatát, de úgy felsértette a kezét, hogy mentőt kellett hívni hozzá

bűnügy
2017 november 16., 06:30

A 48 éves, abádszalóki B. Tibor 2017. november 15-én 3 óra körül úgy döntött betöri egy újbudai antiküzlet bejárati ajtajának üveges részét, és azon keresztül porcelánedényeket, ékszereket, valamint ezüsttárgyakat lop el. A szajrét egy szatyorba dugta, aztán elmenekült. A szatyrot nem sokkal arrébb egy bokorba rejtette.

photo_camera Fotó: police.hu

A gond csak az volt, hogy B. felsértette a kezét, amikor betörte az üvegajtót, és sürgős orvosi ellátásra szorult.

Így a rendőrök, akiket az antiküzlet egyik szomszédja értesített, és az újbudai térfigyelő kamerák segítségével hamar meg is találták az elkövetőt, már mentőt is hívtak a vérző betörőhöz. B-t őrizetbe is vették, és indítványozták az előzetes letartóztatását. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.