Már te is nagyon vártad, hogy valaki írjon végre egy jó kis country-nótát arról, hogy Soros György egy vámpír?

ZENE
2017 november 16., 19:47
comments 78

Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket egy bizonyos Sage Wanderer videójára. A George Soros is a vampire című szám kevéssé meglepő módon arról szól, hogy Soros György egy vámpír, aki a hadai élén, Hillary Clintonnal az oldalán el akarja pusztítani a világot. A szerző egy másik videóban elmondja, hogy ő azért tud olyan dolgokról, amikről mások nem, mert sok ideje van utánanézni a dolgoknak.

link Forrás

A videó végén azt kéri az alkotó, hogy segítsünk neki bebizonyítani, hogy Soros egy vámpír. Az egyetlen probléma az lehet csak, hogy a magyar kormányzati álláspont szerint Soros a Sátán, és nem tudom, a két elméletet hogyan lehet összehangolni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.