Guinness-rekordot döntött a BTS: átlagosan több mint 250 ezer retweet érkezik minden posztjukra a Twitteren

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Évek óta nincs híresebb koreai popegyüttes, mint a hét tagú BTS, aminek még Magyarországon is több tízezer rajongója van.

A BTS-nak iszonyatosan nagy és iszonyatosan elkötelezett rajongótábora van, akik a neten is megőrülnek mindenért, amit a kedvenceik posztolnak a Facebookra, Instagramra vagy a Twitterre. Ennek meg is lett az eredménye, ez együttes Guinness-rekordot döntött azzal, hogy a Twitter-posztjaikra átlagosan 252 200 retweet érkezik.

Ez persze nem is akkora csoda, a BTS-nek ugyanis csak a Twitteren több mint 10 millió követője van. (Mashable)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.