Külön kell fizetnie az önkormányzatnak, hogy a Haladás még az idén az új stadionjában játszhasson

sport
2017 november 24., 06:44
comments 95

Hiába adták át november elején a Haladás 15,2 milliárdos stadionját Szombathelyen, a csapat mégsem használhatta, mert elvileg garanciális munkák miatt november 20-ig munkaterületté nyilvánították a létesítményt.

A Nyugat.hu szerint Haladás focicsapat 75 milliót kap majd az önkormányzattól a bérleti díjra, de ez a pénz csak január 1-től lesz elérhető. Pedig idén még fogadniuk kellene a Fradit és a Videotont is.

A lap szerint két hazai meccset csak úgy tudják az új stadionban megrendezni, ha az önkormányzat külön fizet a stadiont működtető önkormányzati cégnek. A két idei meccsre szóló 8 millió 630 ezer forintjába kerül a városnak. A szerződésről a szombathelyi önkormányzat Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága pénteken dönt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.