Bűnözéssel nagyon sok pénzt lehet keresni, de aztán elvisz a TEK

MŰVÉSZET
2017 november 30., 08:47
comments 103

Nem aprópénzben utaztak azok a szír állampolgárok, akiket november 28-án kapott el a TEK. Közös akció volt az olasz rendőrökkel, akik egy kábítószer-, fegyver- és embercsempészettel illetve pénzmosással foglalkozó nemzetközi bandát füleltek le. Közülük három szír állampolgár Magyarországon élt, őket az olasz akciókkal egy időben kapták el a magyar terrorelhárítók.

A police.hu egyrészt videót is közöl az elfogásról

link Forrás

de ami érdekesebb, az a hírhez kapcsolt képgaléria irgalmatlan mennyiségű lefoglalt készpénzzel és arannyal.

photo_camera Széf távolabbról, iratokkal, készpénzekkel (már itt is látszik, hogy kötegben állnak)
photo_camera Széf közelebbről, iratokkal, készpénzekkel, látszik egy új, zöldes köteg is a jobb felső sarokban, ami az előző képen nem volt rajta, és dobozok is vannak a széfben, illetve az aljára le van esve egy befőttes gumi az ajtóhoz, talán az egyik kötegről. A széf valamiért be van dugva a konnektorba.
photo_camera A széf teteje pénzkötegekkel (dollár és euró) és kulcsokkal. Az egyik kulcs szokatlanul hosszú.
photo_camera Elmosódott, de láthatón drága és csúnya nyaklánc, karperec és fülbevaló
photo_camera Egy köteg húszezres sárga befőttes gumival, kék gumikesztyűs kézben tartva. Egy barna cipő hegye jobbról.
photo_camera Nagyon csúnya aranyszínű ékszerkülönlegesség, kék gumírozott nagyujj.
photo_camera Karperecek egy kalapdoboz belsejében
photo_camera Karperecek egy kalapdoboz külsejében, szürkésbarna plüss kanapén. Lehet, hogy nem is kalapdoboz, hanem rózsás, amikor nagyon sok virágot vesz valaki, és ilyen ízléstelen dobozba rendezik őket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.