Havas: Deutsch megint be volt baszva, vagy lehet, hogy keverte az anyagot a piával

POLITIKA
2017 december 04., 06:07
comments 155
link Forrás

Havas Henrik interjút adott a jobbikos N1TV-nek abból az alkalomból, hogy megjelent a Vona Gáborról szóló könyve. A könyv miatt már megkapta a magáét Deutsch Tamás fideszes EP-képviselőtől, aki azt írta:

„Havas “Tanárúr” Henrik: Horn Gyula hóna alól Vona Gábor segge lyukáig - egy nagyon haladó liberális éttermiségi szigorúan értékalapú útja a posztkomcsiktól a szalonnáci néppártosodásig. Ennyi.”

link Forrás

A műsorban rákérdeznek erre Havasnál, aki azt mondja:

„Megint be volt baszva szerintem. Lehet, hogy keverte az anyagot a piával, abszolút benne van. A Deutsch azért ennyire általában nem hülye.”

Beszél arról is, hogy Vona szerinte rejtvény, amit nem biztos, hogy meg tudott fejteni, és arról is, hogy bármit is mondanak a kritikusai, szerinte nem legitimálja ezzel a könyvvel Vonát.

link Forrás

Az átalakuló médiaviszonyok rajongóinak pedig azt a részt ajánljuk, amikor Kisberk Szabolcs, az N1TV riportere rákérdez Havasnál arra, hogy nem tart-e a Fidesz-média támadásaitól. 

Kisberk Szabolcs 2017-ben

Havas erre elmondja, hogy nem, és azon már egyébként is túlvan, mert pár évvel korábban már rászálltak. 

„Akkor még maga is benne volt ebben a buliban, mint Hír tévés”

- mondja a volt célpontos Kisberknek, aki mindezt szó nélkül fogadja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.