Havas: Deutsch megint be volt baszva, vagy lehet, hogy keverte az anyagot a piával

Havas Henrik interjút adott a jobbikos N1TV-nek abból az alkalomból, hogy megjelent a Vona Gáborról szóló könyve. A könyv miatt már megkapta a magáét Deutsch Tamás fideszes EP-képviselőtől, aki azt írta:

„Havas “Tanárúr” Henrik: Horn Gyula hóna alól Vona Gábor segge lyukáig - egy nagyon haladó liberális éttermiségi szigorúan értékalapú útja a posztkomcsiktól a szalonnáci néppártosodásig. Ennyi.”

A műsorban rákérdeznek erre Havasnál, aki azt mondja:

„Megint be volt baszva szerintem. Lehet, hogy keverte az anyagot a piával, abszolút benne van. A Deutsch azért ennyire általában nem hülye.”

Beszél arról is, hogy Vona szerinte rejtvény, amit nem biztos, hogy meg tudott fejteni, és arról is, hogy bármit is mondanak a kritikusai, szerinte nem legitimálja ezzel a könyvvel Vonát.

Az átalakuló médiaviszonyok rajongóinak pedig azt a részt ajánljuk, amikor Kisberk Szabolcs, az N1TV riportere rákérdez Havasnál arra, hogy nem tart-e a Fidesz-média támadásaitól. 

Havas erre elmondja, hogy nem, és azon már egyébként is túlvan, mert pár évvel korábban már rászálltak. 

„Akkor még maga is benne volt ebben a buliban, mint Hír tévés”

- mondja a volt célpontos Kisberknek, aki mindezt szó nélkül fogadja.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.