Kilép az LMP-ből a ferencvárosi képviselő Jancsó Andrea

POLITIKA
2017 december 04., 14:54
comments 114

Nem ehhez az ellenzéki párthoz csatlakozott korábban - indokolta a Magyar Nemzetnek Jancsó Andrea, az LMP ferencvárosi képviselője, hogy miért lép ki a pártból, amelynek szerinte megváltozott az irányvonala.

Az LMP egyébként a hét végén tartott kongressust, ahol döntöttek a 2018-as országos választási listáról is, amelyen Jancsó csak a 28. helyet kapta, ami biztosan nem lenne elég a parlamentbe jutáshoz.

Jancsó Andrea volt egyébként az, akit az Együtt színeiben politizáló Baranyi Krisztával együtt kizártak a ferencvárosi városfejlesztési bizottságból, mert Bácskai János fideszes polgármester szerint „mindenféle alap és pontos tájékozódás” nélkül beszélnek Ferencváros gyanús ügyeiről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.