Az utasok szerint nem volt hatvan kiló marihuána a szerb buszban

Tbg
drog
2017 december 12., 07:24
comments 26

Hatvan kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy szerb autóbuszban a hétvégén a röszkei autópálya-határátkelőhelyen.

A jármű három sofőrje és huszonnégy utasa úgy nyilatkozott, hogy bejelenteni való árut nem visznek magukkal. A pénzügyőrök viszont az első ajtó környékén erős, jellegzetes szagot éreztek, ezért a buszt átvizsgálták. 

Az üléssorok alatti padlólemezzel takart, házilag kialakított rejtekhelyről 109 csomag, csaknem 60 kilogramm kábítószergyanús anyag - feltehetően marihuána - került elő.

A pénzügyőrök az összesen 120 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a járművet feljelentéssel átadták a rendőrségnek. (MTI)



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.