Mészáros Lőrinc alapított egy vasutas céget

A vasútépítés a fő profilja a legújabb Mészáros-cégnek, az RM International Zrt.-nek -  írja a 24.hu. Mészáros Lőrinc nevén van már egy vasúti cég, az R-Kord Kft. Ez 17 milliárd forint forgalmat csinált tavaly, ők is részesei voltak például a 72,4 milliárd forintos dél-balatoni vasútrekonstrukciónak. 

A 24.hu szerint a következő öt évben 4000 milliárd forintot szán a kormány közúti és vasúti fejlesztésekre, és tervben van a 750 milliárd forint költségűre becsült Budapest-Belgrád vasútvonal építése is.

Az új cég amúgy igazi családi vállalkozás, az igazgatóságban tag Mészáros Lőrinc nagyobbik lánya, Mészáros Beatrix, és Homlok Zsolt,a kisebbik Mészáros-lány férje is.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.