Mészáros Lőrinc alapított egy vasutas céget

közlekedés
2017 december 15., 09:16
comments 126

A vasútépítés a fő profilja a legújabb Mészáros-cégnek, az RM International Zrt.-nek - írja a 24.hu. Mészáros Lőrinc nevén van már egy vasúti cég, az R-Kord Kft. Ez 17 milliárd forint forgalmat csinált tavaly, ők is részesei voltak például a 72,4 milliárd forintos dél-balatoni vasútrekonstrukciónak.

A 24.hu szerint a következő öt évben 4000 milliárd forintot szán a kormány közúti és vasúti fejlesztésekre, és tervben van a 750 milliárd forint költségűre becsült Budapest-Belgrád vasútvonal építése is.

Az új cég amúgy igazi családi vállalkozás, az igazgatóságban tag Mészáros Lőrinc nagyobbik lánya, Mészáros Beatrix, és Homlok Zsolt,a kisebbik Mészáros-lány férje is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.