Mészáros Lőrinc alapított egy vasutas céget

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A vasútépítés a fő profilja a legújabb Mészáros-cégnek, az RM International Zrt.-nek -  írja a 24.hu. Mészáros Lőrinc nevén van már egy vasúti cég, az R-Kord Kft. Ez 17 milliárd forint forgalmat csinált tavaly, ők is részesei voltak például a 72,4 milliárd forintos dél-balatoni vasútrekonstrukciónak. 

A 24.hu szerint a következő öt évben 4000 milliárd forintot szán a kormány közúti és vasúti fejlesztésekre, és tervben van a 750 milliárd forint költségűre becsült Budapest-Belgrád vasútvonal építése is.

Az új cég amúgy igazi családi vállalkozás, az igazgatóságban tag Mészáros Lőrinc nagyobbik lánya, Mészáros Beatrix, és Homlok Zsolt,a kisebbik Mészáros-lány férje is.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.