Mészáros Lőrinc alapított egy vasutas céget

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A vasútépítés a fő profilja a legújabb Mészáros-cégnek, az RM International Zrt.-nek -  írja a 24.hu. Mészáros Lőrinc nevén van már egy vasúti cég, az R-Kord Kft. Ez 17 milliárd forint forgalmat csinált tavaly, ők is részesei voltak például a 72,4 milliárd forintos dél-balatoni vasútrekonstrukciónak. 

A 24.hu szerint a következő öt évben 4000 milliárd forintot szán a kormány közúti és vasúti fejlesztésekre, és tervben van a 750 milliárd forint költségűre becsült Budapest-Belgrád vasútvonal építése is.

Az új cég amúgy igazi családi vállalkozás, az igazgatóságban tag Mészáros Lőrinc nagyobbik lánya, Mészáros Beatrix, és Homlok Zsolt,a kisebbik Mészáros-lány férje is.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.