Semjén Zsolt hatalmasat prédikált: Brüsszel szabadkőműves, mindjárt itt a saría, az ellenzék pedig egy tál skorpió

életmód
2017 december 16., 13:38
comments 303

Az Európa jövője iránti felelősséget hangsúlyozta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke a kisebbik, már-már a tényleges létezés határmezsgyéjén táncoló kormánypárt országos választmányának szombati budapesti ülésén.

A politikus értékelése szerint „Brüsszel kettős bűne miatt veszélyben van a keresztény civilizáció”. Brüsszel első bűne, hogy az egyház-, család- és nemzetellenességel tudatosan rombolja a keresztény értékeket, és elhangzott az is, hogy

a jakobinus, kommunista, liberális és '68-as ideológiák mind a szabadkőműves hagyományokból származnak és relativizálják a kereszténységet.

A demográfiai vákuum okaként Semjén a család tudatos rombolását, az anyaság zárójelbe tételét, a férfi és nő házasságának megkérdőjelezését jelölte meg. A nemzetellenességről szólva pedig kijelentette, hogy

„az európai világot megvető iszlám ellenállás nélkül, mint kés a vajban hatol át”.

A miniszterelnök-helyettes Brüsszel másik bűneként a migráció megszervezését azonosította, inkorrektnek nevezve a helyzetet a bevándorlást elutasítókkal és magukkal a migránsokkal szemben is.

Semjén már olyan összeesküvéselméleteket vesz teljesen biztosnak, mint hogy az arab tavaszt a nyugat robbantotta ki, de a miniszterelnök-helyettes szerint ennek nem volt értelme, mert keresztényüldözéshez, romboláshoz vezetett.

Semjén szerint az egész bevándorlás oda vezet, hogy  párhuzamos társadalmak jönnek majd létre, és végül a saría árnyékában kell élniük az embereknek a saját hazájukban. Miért nem a dúsgazdag olajállamok fogadják be saját hittestvéreiket? - tette fel a kérdést, amit akár beírhatott volna angolul a Google-be is, és akkor talán nem hordott volna össze ennyi, kocsmaian alpári baromságot.

Semjén Zsolt a belpolitikáról szólva örök tanulságnak nevezte, hogy az nyeri a választást, aki egyben van, és ezért fog nyerni itthon a Fidesz-KDNP, ami ugye nincs ugyan egyben, de azért mégis.

A miniszterelnökhelyettes szerint az egész polgári jobbközép világ ma egy táborban van, a baloldal és a nehezen meghatározható Jobbik pedig darabokban, meghatározónak nevezve Orbán Viktor miniszterelnökkel való kipróbált barátságát, továbbá a Fidesz és a KDNP bajtársi szövetségét. Ezzel szembeállítva a politikus egy tál skorpióhoz hasonlította a baloldalt, ahol a szereplők marják egymást, hiányzik az emberi minőség, és ezért nem képesek életképes szövetségre.

Semjén Zsolt a részvevőknek azt is bejelentette: Süli János, a paksi beruházásért felelős tárca nélküli miniszter a KDNP színeiben indul a parlamenti választásokon, Hollik István pedig Budapest belvárosában, Rogán Antal jelenlegi körzetében lesz a kormánypártok jelöltje.

Semjén akkorát prédikált, hogy az ugyanezen a rendezvényen vendégként fellépő Kövér Lászlótól már csak két erős mondatot emelünk ki, a házelnök teljesítményét ugyanis teljesen elhalványította a Semjéni mise. Kövérnez ezúttal az Egri csillagok akadhatott be,

azt mondta, a mai küzdelmekben ugyanúgy helyt kell állni, mintha valami sorsdöntő csatában vennénk részt, ami ismét eldönti az európai civilizáció sorsát, ahogy a török háborúk idején. „Hogy mi a fészkes fenének áldoztuk fel magunkat, azt nem egészen értem, nyugodtan átengedhettük volna Bécsig a törököket, úgy sem lennénk rosszabb helyzetben.”

Arról nem beszélt, hogy egyébként a törökök eljutottak Bécsig.

Kövér azt is szeretné, ha a kormányt többen támogatnák a küzdelmeiben, jelenleg ugyanis nem érzi, hogy egy olyan, nem politizáló, de közéleti szerepet vállaló keresztény értelmiség sorakozna fel a hátuk mögött „kivont kardokkal és előreszegezett dárdákkal”, mint amilyenre szükség van a társadalmi küzdelmekben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.