Évi 82 millió forintba kerül a két éve elkészült és azóta is zárva tartó Sorsok Háza

politika
2017 december 26., 08:35

A HírTV közérdekű adatigényléssel fordult a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőhöz, hogy megtudja, mennyibe kerül a két éve zárva tartó komplexum állagmegóvása. Megtudta.

Évi 82 millióba.

A Vagyonkezelő arra nem válaszolt, hogy ezen felül mennyibe kerül az épület őrzése. A hírcsatorna megkereste a Mazsihiszt is, hogy kaptak-e Schmidt Máriáéktól új, konszenzusra törekvő tervezetet a kiállítás tartalmáról. Heisler András elnök röviden válaszolt: nem kaptak. A Mazsihisz elnöke hozzátette:

„mindenki mással foglalkozik, mindenki a szavazatokat próbálja maximalizálni és egy ilyen konfliktusos projekttel ezt nem lehet megtenni. Úgyhogy biztos vagyok benne, hogy a választásokat követően mindenki, minden illetékes fog lépni ebben a kérdésben.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.