Váratlanul csodálatos tweetben figyelmeztet a rendőrség arra, hogy a kutyák szenvednek a petárdázástól

internetek
2017 december 27., 12:12
comments 130

Nem tudtuk nem észrevenni, milyen csodálatos metamorfózison esett át mostanában a rendőrség Twittere - a police.hu fénykorára emlékeztető tweeteket nyomnak, emojival, retweetekkel, mindennel, ami kell. Nehéz is volt nem beszámolni minden kiemelkedő alkotásról, ami ezen a felületen megjelent, most viszont már tényleg nem maradhatunk csendben. A Police.hu Twitterén páratlanul klassz rajzokon hívják fel arra a felelős állampolgár figyelmét, hogy igaz, hogy egy jól képzett rendőrkutya a füle botját sem mozgatja a robbanások hangjaira, de a legtöbb kutya nem így van vele. Nem is ragozom tovább, íme!

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.