Február közepén népszavaz Erzsébetváros a bulinegyedről

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A VII. Kerületi Választási Bizottság határozata

február 18.-ra írta a bulinegyed nyitvatartásáról szóló helyi népszavazást.

Erzsébetváros önkormányzatának képviselő-testülete még október elején döntött úgy a jobbikos Stummer János javaslatára, hogy 

helyi népszavazást kezdeményeznek az Erzsébet körút, a Király utca, a Károly körút és a Rákóczi út által határolt területen működő vendéglátóipari egységek éjszakai nyitvatartása ügyében. 

Ha az igenek nyernek, akkor zárva kell tartani a helyeknek éjfél és reggel hat között. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.