Azt hitte, elég ha fideszes politikus, és máris tállaizhat egyet a Molnál

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Bonyhád fideszes polgármestere, Filóné Ferencz Ibolya gondolta azt, hogy megismétli  Tállai András példátlanul sikeres, méltán világhírű, miniszterelnöki dicséretet is kapott akcióját, és ő maga is elintézi az olcsóbb benzint a választóinak - írja a Magyar Nemzet. 

Filóné Ferencz Ibolya a jelek szerint elhitte Tállai András magyarázatát, hogy ő nem a NAV-elnökeként, hanem a választópolgárokat képviselő felelős politikusként „állampolgári megkeresésre” írt a Molnak, és a polgármester majdnem pont ugyanolyan levelet írt a társaságnak a városában indokolatlanul drága üzemanyag miatt. 

A december 21-i levélre a Mol 28-án válaszolt. Megköszönték az észrevételt, de elutasították a kérést. Mint írták, piaci körülményektől függ az árazásuk, és nem áll módjukban a levélben említett töltőállomásokon megváltoztatni az árakat. Indoklásukban a kőolaj világpiaci árát és a helyi piacot említették árbefolyásoló tényezőként.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.