Dukai Reginát is arra kötelezik, néha posztoljon valami értelmeset is

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kasza Tibor és Rubint Réka után Dukai Regina hivatásos influencerrel is megállapodott a Gazdasági Versenyhivatal - erről közleményükben írnak. A GVH nemrégiben fektette új alapokra a közösségi oldalakon megjelenő, szponzorált posztokkal kapcsolatos gyakorlatát, de egyelőre nem büntet, inkább kötelezettségvállalásra bírja rá a Facebook és az Instagram legnagyobb sztárjait. 

A megállapodás értelmében Dukai Regina változtat kommunikációs, és marketing-együttműködésre vonatkozó szerződéskötési gyakorlatán, és oktatási célú posztokat, tájékoztató anyagokat is közzétesz. A GVH jogsértést nem állapított meg az ügyben, így bírságot sem szabott ki.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.