Végre elkezdhetik utalni az állami pénzt Dobó Kata szuperfilmjére

Szépen alakul Dobó Kata tervezett Kölcsönlakás című filmje. Minden idők leghaveribb magyar filmjéről tavaly októberben írtunk először, és most tényleg úgy néz ki, hogy Dobó Kata, Andy Vajna állami filmpasa volt élettársa mindenféle rendezői tapasztalat nélkül belevághat a produkcióba.

Az Index értesülései szerint a Filmszakmai Döntőbizottság 10 millió forint gyártáselőkészítési támogatást szavazott meg a filmnek, ez persze csak előzetes aprópénz, mire elkészül ennél lényegesen többe fog kerülni az adófizetőknek.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.