2 német elütötte egymást Drezdában

külföld
2018 január 18., 04:54
comments 61

A drezdai rendőrség jelentése szerint két ember könnyebb sérüléseket szenvedett, amikor két egymást követő balesetben

elütötték egymást autóval.

A dolog hétfő délután történt. Először egy 49 éves férfi parkolt le egy mozgássérült helyre, majd amikor észrevette, hogy az egy mozgássérült parkoló, elkezdett kiállni. Ekkor elütötte a mögötte sétáló 72 éves férfit, aki könnyebben megsérült.

A két férfi elérhetőséget cserélt, és tisztázták a baleset körülményeit, majd a 72 éves férfi beült a saját autójába, majd ahogy állt volna ki a parkolóból, elütötte a 49 évest, aki korábban őt ütötte el.

A fiatalabb férfi is csak könnyebben sérült meg a balesetben.

Ezután már a biztonság kedvéért kihívták a rendőröket is. (AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.