Drága olvasók, én most lemosnám magamról az elmúlt hét hírmocskát

ÁLLAT
2018 január 19., 13:06
comments 14

Zavarba ejtő időket élünk. Olyanokat, amikor a belügyminiszter már attól emberivé válik, hogy nem fröcsög a szájából a migráns, miközben bejelenti, hogy akár magyar állampolgárokat is kitilthatnak, akár az ország fővárosából is. Amikor kínunkban már Kósa Lajoson röhögünk, amint előadja instant slágerét, a Nem strómanja édesanyám senkinek semet, miközben a minisztertársa szülővárosában élményszegénynegyed épül. Jóég, miért csinálom ezt magammal és önökkel, minek idézem fel ezeket újra??!? Inkább indulok is, viszlát!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.