Öt éve még migránsbarát programokra kunyerált „Brüsszeltől" a kormány

A nap találata cím egyértelműen a 168 órát és a hetilapot szemléző Hír TV-t illeti: a hetilap munkatársai túrták elő azt a migrációs stratégiai dokumentumot, amit 2013 októberében egy kormányhatározat mellett fogadott el és nyújtott be a 2014 és 2020 közötti uniós költségvetéshez a kormány. 

Az irományból az derül ki, hogy a kormány bármilyen migrációbarát intézkedést önként és dalolva végrehajt, ha cserébe kap pénzt a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap nekünk szánt 98 millió eurós keretösszegéből. Kapott is belőle: ebből a kalapból kapják most a lakhatási támogatást azok a menekültek, akikről a kormány a több tízmilliárdos propagandahadjárat közepén elfelejtette tájékoztatni az állampolgárokat.  

A stratégia szerint az alábbi célokra kért pénzt "Brüsszeltől" a kormány:

  • a migránshátterű civil szervezetek megalakításának ösztönzése, kapacitásaik fejlesztése és közöttük együttműködési fórum megteremtése; 
  • a migránsok beilleszkedését segítő önkéntesek munkájának támogatása; 
  • a magyar lakosság befogadó szemléletét ösztönző programok, 
  • felvilágosító kampányok szervezése, a kulturális sokszínűséghez való igazodás képességének elősegítése.

Igazából nem, vagy nem csak az a kiábrándító ebben, hogy mekkora az ellentmondás az azóta hangoztatott propaganda fő állításaival szemben, hanem hogy tényleg mennyire nincs súlyuk a szavaknak - bármit és annak ellenkezőjét is bemondja kormány a rettegett "Brüsszelnek", ha akár csak egy petákot is remél érte.  (168 óraHír TV)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.