Rétvári Bence szerint olyan lenne beengedni pár ezer menekültet, mint odaadni a bukszát az asszonynak

politika
2018 január 23., 09:07
comments 348

Komoly belpolitikai felfordulást okozott, hogy Altusz Kristóf államtitkár máltai nyilatkozatából kiderült, a kormány a menekültellenes propaganda közepén azért beengedett 1300 menekültet az országba. Jövő héten rendkívüli parlamenti ülés is lesz majd, miután az ellenzéki pártok összefogtak, hogy közösen kérjék számon a kormányt. 

Ennek a sztorinak a fényében is érdemes újranézni Rétvári Bence KDNP-s államtitkár szereplését tavaly októberben egy mezőtúri fórumon, ahol arról beszélt, hogy nincs olyan, hogy pár ezer menekültet befogad az ország, mert ha egyszer engedünk ebben, akkor többé nincs visszaút, és nem mi döntünk erről a jövőben sem. 

Vagy ahogy Rétvári megfogalmazza: ha egyszer a férfi a bukszát átengedi az asszonynak, hogy ő költi, nem lehet visszakapni. 

link Forrás

A jelenet ezen a teljes felvételen 61 perc után nézhető meg: 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.