Megbüntették Mészáros Lőrinc türelmetlen cégét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

5,3 millió forintra büntette Mészáros Lőrinc egyik cégét, a BLT Group Zrt.-t a Gazdasági Versenyhivatal. Nem azért, mert a GVH arra jutott, hogy versenytörvénybe ütközött a 12 balatoni kempinget üzemeltető Balatontourist csoport bezsákolása. A büntetést azért kapta a BLT, mert még azelőtt átvette a Balatontourist irányítását, hogy a hivatal egyáltán jóvá hagyhatta volna az üzletet. Meglehet, abban bíztak, hogy nem fog akadékoskodni a versenyhivatal.

A BLT többségi tulajdonosa Mészáros Lőrinc, kisebbségi tulajdonosa Jászai Gellért. (hvg)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.