Trump csak akkor megy Nagy-Britanniába, ha meleg fogadtatásban részesül

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az Egyesült Államok elnöke addig nem hajlandó látogatást tenni Theresa Maynél, míg a brit miniszterelnök nem garantálja, hogy szívesen látják - írja a Bloomberg. A lap értesülései szerint Donald Trump telefonon beszélt May-jel, akinek 

arról panaszkodott, hogy nagyon negatív a sajtóvisszhangja a brit médiában.

May igyekezett elmagyarázni az elnöknek, hogy a brit média így működik, és ő vajmi keveset tehet ez ügyben. Trump rosszul viseli, hogy sok helyütt tiltakozók fogadják, valószínűleg erre is utalt, amikor arra kérte Mayt, fogadják kedvesen.

Az amerikai elnök az év elején látogatott volna az országba, de végül óriásit kamuzva mondta le az utat.

Fotó: Creative Touch Imaging Ltd/NurPhoto

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.