Trump csak akkor megy Nagy-Britanniába, ha meleg fogadtatásban részesül

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az Egyesült Államok elnöke addig nem hajlandó látogatást tenni Theresa Maynél, míg a brit miniszterelnök nem garantálja, hogy szívesen látják - írja a Bloomberg. A lap értesülései szerint Donald Trump telefonon beszélt May-jel, akinek 

arról panaszkodott, hogy nagyon negatív a sajtóvisszhangja a brit médiában.

May igyekezett elmagyarázni az elnöknek, hogy a brit média így működik, és ő vajmi keveset tehet ez ügyben. Trump rosszul viseli, hogy sok helyütt tiltakozók fogadják, valószínűleg erre is utalt, amikor arra kérte Mayt, fogadják kedvesen.

Az amerikai elnök az év elején látogatott volna az országba, de végül óriásit kamuzva mondta le az utat.

Fotó: Creative Touch Imaging Ltd/NurPhoto
Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.