Végre itt van, amire mindenki várt: a mandarin Despacito

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Lehet, hogy a Grammy-díjátadón nem tarolt a Despacito, de Bruno Mars és Kendrick Lamar kaphat akárhány díjat, a Föld minden lakója tudja a lelke mélyén, hogy

2017 a Despacito éve volt.

Ha a díjak el is kerülik a bolygó himnuszát, a Despacito diadalmenete a Youtube-on nem áll meg: a napokban elkészült a dal mandarin verziója. A 緩緩, azaz huan-huan (lassan) című számot Luis Fonsi töltötte fel a Youtube-ra a múlt héten. Ebben a verzióban a Puerto Ricó-i énekes a szingapúri popsztárral, JJ Linnel közösen adja elő a Despacitót.

A dalban Fonsi is énekel mandarinul és JJ Lin is spanyolul.

A feldolgozás eddig csak alig több mint 3 millió megtekintést hozott a Youtube-on, a Kínában használt streamalkalmazásokon azonban értelemszerűen sokkal nagyobbat fut. (Quartz)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.