Végre itt van, amire mindenki várt: a mandarin Despacito

ZENE
2018 február 02., 07:18
comments 26

Lehet, hogy a Grammy-díjátadón nem tarolt a Despacito, de Bruno Mars és Kendrick Lamar kaphat akárhány díjat, a Föld minden lakója tudja a lelke mélyén, hogy

2017 a Despacito éve volt.

Ha a díjak el is kerülik a bolygó himnuszát, a Despacito diadalmenete a Youtube-on nem áll meg: a napokban elkészült a dal mandarin verziója. A 緩緩, azaz huan-huan (lassan) című számot Luis Fonsi töltötte fel a Youtube-ra a múlt héten. Ebben a verzióban a Puerto Ricó-i énekes a szingapúri popsztárral, JJ Linnel közösen adja elő a Despacitót.

link Forrás

A dalban Fonsi is énekel mandarinul és JJ Lin is spanyolul.

A feldolgozás eddig csak alig több mint 3 millió megtekintést hozott a Youtube-on, a Kínában használt streamalkalmazásokon azonban értelemszerűen sokkal nagyobbat fut. (Quartz)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.