Diáktüntetők: Reméljük, hogy Orbán Viktor visszaemlékszik fiatalkori önmagára

oktatás
2018 február 05., 10:35
comments 183

Az oktatás egy örök probléma, semmi köze a kampányhoz, reagálta Lázár János Kormányinfón elhangzott kijelentésére a Független Diákparlament stratégiai koordinátora az ATV Start című műsorában hétfő reggel. A Miniszterelnökséget vezető miniszter múlt csütörtökön mondta azt a diákszervezet tüntetéséről és reformpontjairól, hogy 

nem lehet elvonatkoztatni, hogy a tüntetésre mikor került sor, és hogy azt kik szervezték a háttérből. Választási kampányban diákokat utcára vinni, azoknak is felelőssége, akik ezt megszervezték.

link Forrás

Az Orbán Viktornak küldött vitameghívásról Gyetvai Viktor az ATV stúdiójában azt mondta, hogy remélik, hogy

„a miniszterelnök visszaemlékszik fiatalkori önmagára, és ha számára tényleg fontos, hogy Magyarország jövője biztosítva legyen, és maga mondta azt, hogy az oktatás egy stratégiai terület ezen a téren, akkor belefektet az oktatásba.”

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.