Diáktüntetők: Reméljük, hogy Orbán Viktor visszaemlékszik fiatalkori önmagára

Az oktatás egy örök probléma, semmi köze a kampányhoz, reagálta Lázár János Kormányinfón elhangzott kijelentésére a Független Diákparlament stratégiai koordinátora az ATV Start című műsorában hétfő reggel. A Miniszterelnökséget vezető miniszter múlt csütörtökön mondta azt a diákszervezet tüntetéséről és reformpontjairól, hogy 

nem lehet elvonatkoztatni, hogy a tüntetésre mikor került sor, és hogy azt kik szervezték a háttérből. Választási kampányban diákokat utcára vinni, azoknak is felelőssége, akik ezt megszervezték.

Az Orbán Viktornak küldött vitameghívásról Gyetvai Viktor az ATV stúdiójában azt mondta, hogy remélik, hogy

„a miniszterelnök visszaemlékszik fiatalkori önmagára, és ha számára tényleg fontos, hogy Magyarország jövője biztosítva legyen, és maga mondta azt, hogy az oktatás egy stratégiai terület ezen a téren, akkor belefektet az oktatásba.”


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.