Diáktüntetők: Reméljük, hogy Orbán Viktor visszaemlékszik fiatalkori önmagára

oktatás
2018 február 5., 10:35
comments 183

Az oktatás egy örök probléma, semmi köze a kampányhoz, reagálta Lázár János Kormányinfón elhangzott kijelentésére a Független Diákparlament stratégiai koordinátora az ATV Start című műsorában hétfő reggel. A Miniszterelnökséget vezető miniszter múlt csütörtökön mondta azt a diákszervezet tüntetéséről és reformpontjairól, hogy 

nem lehet elvonatkoztatni, hogy a tüntetésre mikor került sor, és hogy azt kik szervezték a háttérből. Választási kampányban diákokat utcára vinni, azoknak is felelőssége, akik ezt megszervezték.

Az Orbán Viktornak küldött vitameghívásról Gyetvai Viktor az ATV stúdiójában azt mondta, hogy remélik, hogy

„a miniszterelnök visszaemlékszik fiatalkori önmagára, és ha számára tényleg fontos, hogy Magyarország jövője biztosítva legyen, és maga mondta azt, hogy az oktatás egy stratégiai terület ezen a téren, akkor belefektet az oktatásba.”


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt