A mozdonyvezető fotózta le, hogy pillanatokkal a vonat érkezése előtt még a sínen volt a két diák

közlekedés
2018 február 06., 21:33
comments 197
photo_camera A teljes riport itt.

Két diák úgy sétált át egy pesterzsébeti megállóban a síneken, hogy észre sem vették, hogy pillanatokkal később megérkezett a vonat. A mozdonyvezető le is tudta fotózni őket, és elküldte a képet az iho.hu-nak, de az RTL Klub Híradónak azt mondta, még a dudálást sem hallották. Azt mondta, elég veszélyes helyzet volt, egyikük kezében telefon is volt.

A két lány ugyan átért, de a MÁV adatai szerint évente száz figyelmetlen gyalogost gázolnak el vonatok. A mozdonyvezető elmondása szerint rendszeres, hogy még akkor is átsétálnak az emberek a sínen, amikor már piros a lámpa.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.