Csattanós válasz: az RTL műsorában, a Falban egy Vajna Tímea anyagi helyzetéről szóló kérdéssel szívatták a TV2-t

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nem hagyta szó nélkül az RTL Klub, hogy a Fal című műsorához nagyon hasonló, Piramis című vetélkedővel jelentkezett a konkurens TV2.

A Fal legutóbbi adásában ugyanis a TV2 tulajdonosának, Andy Vajnának a felesége anyagi helyzetét firtató kérdéssel álltak elő:

A helyes válasz: A.Fotó: RTL Klub

A hírt, amin a kérdés alapult, a 444 írta meg. Vajna Tímea januárban azzal magyarázta az Instagram-oldalán, miért vette fel ugyanazt a ruhát a Golden Globe-díjátadóra, amit Cannes-ban is viselt, hogy: „Nincs lehetőségem mindig új ruhát venni.” Majd kommentben pontosított: „nincs rá pénzem, de örülök, ha tetszett. Ugyanazt a ruhát más hajjal és kiegészítőkkel is fel lehet dobni és máris újnak néz ki:)”

Tehát egy kereskedelmi tévé a műsorában, amit pofátlanul lenyúlt az a konkurens csatorna, amit állami hitelből pofátlanul lenyúlt egy milliárdos, azt a kérdést dobta be, hogy a milliárdos feleségének volt-e pénze új ruhára. És a válasz az, hogy állítása szerint nem volt. :DDDDD

A versenyző páros egyébként nem találta el a helyes választ, arra tippeltek, hogy Vajna Tímea azért nem vett új ruhát, mert „Andynek a tavalyi tetszett”.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.