Csattanós válasz: az RTL műsorában, a Falban egy Vajna Tímea anyagi helyzetéről szóló kérdéssel szívatták a TV2-t

2018 február 6., kedd 13:34
249

Nem hagyta szó nélkül az RTL Klub, hogy a Fal című műsorához nagyon hasonló, Piramis című vetélkedővel jelentkezett a konkurens TV2.

A Fal legutóbbi adásában ugyanis a TV2 tulajdonosának, Andy Vajnának a felesége anyagi helyzetét firtató kérdéssel álltak elő:

A helyes válasz: A. Fotó: RTL Klub

A hírt, amin a kérdés alapult, a 444 írta meg. Vajna Tímea januárban azzal magyarázta az Instagram-oldalán, miért vette fel ugyanazt a ruhát a Golden Globe-díjátadóra, amit Cannes-ban is viselt, hogy: „Nincs lehetőségem mindig új ruhát venni.” Majd kommentben pontosított: „nincs rá pénzem, de örülök, ha tetszett. Ugyanazt a ruhát más hajjal és kiegészítőkkel is fel lehet dobni és máris újnak néz ki:)”

Tehát egy kereskedelmi tévé a műsorában, amit pofátlanul lenyúlt az a konkurens csatorna, amit állami hitelből pofátlanul lenyúlt egy milliárdos, azt a kérdést dobta be, hogy a milliárdos feleségének volt-e pénze új ruhára. És a válasz az, hogy állítása szerint nem volt. :DDDDD

A versenyző páros egyébként nem találta el a helyes választ, arra tippeltek, hogy Vajna Tímea azért nem vett új ruhát, mert „Andynek a tavalyi tetszett”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt