Nyomoz a rendőrség a hajnali metróbaleset miatt

közlekedés
2018 február 07., 17:30
comments 103

A Budapesti Rendőr-főkapitányság két férfit gyanúsítottként hallgatott ki az Astoria és a Blaha Lujza tér közötti metróalagútban történt, hajnali baleset miatt.

A BKK szerdai közleménye szerint február 7-én hajnalban két szolgálati vonat koccant a Blaha Lujza téri megállónál. Az ütközés során a pótkocsik kisiklottak, egy ember könnyebben megsérült. A baleset miatt szerda reggel pótlóbuszok jártak a 2-es metró vonalán az Örs vezér téri végállomás és a Deák tér között.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a Budapesti Rendőr-főkapitányság vasúti közlekedés veszélyeztetése miatt indított nyomozást. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.