Vonát próbálta lejáratni, de teljes erővel saját magát rúgta tökön a közmédia

Média
2018 február 07., 10:25

Aki meg akarja őrizni mentális egészségét, ezért nem követi a kormány üzeneteit közvetítő valamiket az Origótól a Riposztig, annak annyit érdemes tudnia, hogy az elmúlt hetekben az volt a kiadott feladat, hogy Vona Gábort lényegében iszlamista alvó ügynöknek állítsák be. Erre aztán a Fidesz ráeresztett még egy telefonos kampányt is. 

A közmédia honlapja is kivette a részét a feladatból, ők reggel ezzel a hírrel jelentkeztek:

photo_camera Fotó: hirado.hu

A gondosan kicsiszolt kormánypárti médiagépezet szépen át is vette a hírt, a Tényekben alighanem nekiálltak estére készíteni az anyagot, amit nyilván cseppet sem befolyásol majd, hogy a jobbikos Alfahír megírta, hogy ki volt Vona palesztin esküvői tanúja. 

Nem más, mint Amin Zoltán, aki 2010-től a Duna Televízió vezérigazgató-helyettese volt, 2014 októberétől pedig az MTVA programigazgatója 2015-ig. Ezután sem szakadt meg a kapcsolata a köztévével, Amin több műsor producere. 

link Forrás

Nem tudom, mi a kínosabb, hogy 

  • a hirado.hu ezt az apróságot egyszerűen kihagyta a leleplezőnek szánt írásából
  • vagy úgy írtak jelentettek meg cikket, hogy fogalmuk sem volt, hogy a köztévé egyik volt vezetőjét állítják be a Vonát az iszlámba vezető palesztin emberként?
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.