Logan Paul egy fuldokló halat böködött és lesokkolózott egy halott patkányt

2018 február 8., csütörtök 5:32
120

Logan Paul nem áll le. Az amerikai youtubeos még január elején akasztotta ki a világot, amikor japán üdülése közben barátaival elment az Aokigahara erdőbe, ahol közismerten sokan követnek el öngyilkosságot. A társaság bele is botlott egy holttestbe, amit meg is mutattak a videón, és röhögcsélve elemezték a helyzetet. A felháborodás miatt a Youtube szerződést bontott a sztárral.

De aztán Logan Paul visszatért, és most híresebb, mint valaha.

Ráadásául továbbra sem csinál ügyet abból, ha felháborodnak a nézői: nem elég, hogy néhány napja egy döglött patkányt mutatott az egyik videójában, egy későbbi bejegyzésben már döglött patkányokat birizgált sokkolóval. Mikor a videó egyik szereplője megkérdezte, miért csinálja ezt, csak annyit mondott,

„Utálom a patkányokat”.

Egy másik videóban pedig kivett egy halat az otthoni halastavából, megállapította, hogy még lélegzik, majd kitette a földre és böködni kezdte, kérdezgetve a barátait, hogy mit tegyen, vajon újraélessze-e. A barátai azt mondták, inkább vissza kellene dobnia a vízbe.

A Twitteren már Logan Paul fejét követelik, többen azt mondták, inkább ő a patkány, és hogy el kellene végre takarodnia az internetről. (Elite Daily)