Tállai az Indexnek: Maga egy reménytelen helyzetben lévő ellenzéki médiát képvisel

media
2018 február 09., 15:34
comments 373

A szaros út átadóünnepsége után próbálta szóra bírni Tállai Andrást az Index, kevés sikerrel. A NAV-elnök ahelyett, hogy válaszolt volna arra a kérdésre,hogy tetszik neki a frissen avatott út, visszakérdezett: honnan jöttek. Majd az alábbi párbeszéd zajlott le:

"- az Index-től.

- Gratulálok.

- Mihez?

- Maga egy reménytelen helyzetben lévő ellenzéki médiát képviseli, ugye?

- Nem, én az olvasókat képviselem.

- Az ellenzéket képviseli.

- Az olvasókat képviselem, továbbra is.

- Simicska úr írta a kérdéseit, Simicska úr, egyenesen? Válaszoljon neki, jó?"

Emlékezetes: Tállai volt az, aki miután megtudta, hogy kérdésekkel várjuk, inkább lemondta a sajóhídvégi falumúzeum megtekintésével egybekötött pogácsázást, és csak egy hónappal később pótolta a látogatást. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt