Ő lehetne az, aki azt mondja, Geréb Ágnes miatt halt meg a gyereke

  • Andrea egy teljesen problémamentes ikerterhesség után, 2003. december 24-én kezdett el vajúdni. Bendegúz egészségesen jött a világra, Barnabás viszont nem, és fél évvel később meghalt.
  • Andrea nem kórházban szült, ezért a szülést kísérő orvosok ellen vádat emeltek, és közel másfél évtizedig folyt egy hangos, fordulatokkal és ellentmondásokkal teli eljárás, aminek a végén, idén januárban két év börtönre ítélték dr. Geréb Ágnest.
  • Az ítéletet sokan, köztük Andrea is igazságtalannak érzi. Geréb köztársasági elnöki kegyelemért fordult Áder Jánoshoz. Az ügyet támogató petíciót már közel 40 ezren aláírák. Néhány hete pedig több ezren demondstráltak virágokkal a szülész-nőgyógyász bába mellett.


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű