Ott, ahol Vona Allahról beszélt, Orbán díszdoktori címet kapott

politika
2018 február 12., 18:10
comments 150

Teljes gőzzel, de nem hibamentesen pörgeti a kormánymédia a "Vona = egy meleg iszlamista Simicska tenyeréből reggeliző Allah-imádó" kampányt . Eddig kiderült, hogy 

A HVG hétfőn újabb részletet leplezett le: a Fidesz propaganda által citált Vona-beszéd helyszínén járt a Jobbik elnöke után néhány héttel Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök

díszdoktori címet kapott az isztambuli Marmara Egyetemtől 2013-ban.

link Forrás

Orbán előadást is tartott akkor, amiben arról beszélt, hogy "nagyon ígéretes jövője, az unióban pedig a legnagyobb növekedési lehetősége van a 80 milliós lélekszámú közép-európai régiónak, amelynek Magyarország is része."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.