Megint nagy erőkkel vonult ki a rendőrség a szcientológusokhoz budapesti székházához

bűnügy
2018 február 15., 06:35
comments 50

A Blikk információi szerint ismét nagy erőkkel vonult ki a rendőrség a szcientológusok fővárosi székházához Budapesten. Azt egyelőre nem tudni, hogy most mi volt az oka a rendőrségi akciónak.

Legutóbb októberben szálltak ki a rendőrök a Váci úti székházhoz, akkor a hatóságok vallatószobákat és hazugságvizsgálóhoz hasonló eszközt is találtak az épületben, az adatvédelmi hatóság pedig később bírságot is kiszabott, mert arra jutottak, hogy a szcientológusok jogosulatlanul gyűjtöttek adatokat munkatársaikról és híveikről. A legfrissebb hír az volt, hogy január elején a NAV jelezte, zár alá veszik a központot.

A Nemzeti Nyomozóiroda személyes adattal visszaélés és más bűncselekmények gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt