Váratlanul, indoklás nélkül kirúgták a Holnap Tali rendezőjét

tévé
2018 február 15., 11:33

A Holnap Talinak soha nem volt köze a mai magyar tinik életéhez, viszonylag mégis sikeres sorozat lett belőle, főleg a kisiskolások körében. Eddig 240 rész készült belőle és még musical is készült belőle a Pesti Színházban. Ezért a haterek és a rajongók is nagyon megdöbbentek, amikor Radnai Márk rendező kiírta a Facebookjára, hogy mindenféle különösebb indoklás nélkül kirúgták a sorozatból, még a márciusi új évad forgatásának kezdete előtt.

„A producer és a kreatív producer fel se hívott azóta se, jelen se volt. A munkatársaim, alkotótársaim nagyrésze felmondott, a képen látható csapatból szinte már senki nem dolgozik a produkciónál”

A hírt a sorozat egyik főszereplőjét alakító Stoics Alexandra is megerősítette Instagramon

„Ezzel a lendülettel szinte az egész stáb felmondott, hogy kiálljanak azért, amit Márk szeretett volna... Jobbá tenni a sorozatot! A főszereplők közül mi mind nagyon szeretjük Márkot, és teljes támogatásunkat fejeztük ki, más más formában. Nagyon sajnáljuk a kialakult helyzetet, de mi mindig egy család maradunk!”

:(
photo_camera :( Forrás: Instagram/@alexandrastoics

A Holnap Tali folytatódik, de az eddigi szereplők és a stáb nagy része nélkül. Kerestük Kirády Attila producert és Csányi Márton kreatív producert, mivel indokolják a rendező kirúgását, amint válaszoltak, beszámolunk róla. 

16:46 – UPDATE: Az MTVA sajtóosztálya közölte, hogy a Holnap Tali gyártója köszöni és elismeri Radnai Márk rendező eddigi munkáját, de a szerződésük tavaly év végén lejárt, és a folytatás végleges feltételeiben nem sikerült megállapodniuk. Egy kivétellel minden színész folytatja az 5. évadban való szereplést. 

link Forrás