Simicskó: Óvodásokat kiültetni politikusok elé nem kampány, hanem munka

2018 február 16., péntek 16:40
131

Szerdán írtuk meg, hogy a Fidesz egész egyszerűen képtelen békén hagyni a gyerekeket, a politikusai folyamatosan gyerekekkel kampányolnak. Akkor éppen Simicskó István honvédelmi miniszter, Újbuda fideszes országgyűlési képviselője és emberei elé ültették ki az őrmezei Napsugár Óvoda ovisait.

Fotó: Simicskó István / Facebook

Péntek délután számoltunk be arról is, hogy Budapest XI. kerületének óvodáiban az volt a terv, hogy csak az a gyerek vehet részt a 2018-ban megtartandó bármilyen nagyobb rendezvényen, akinek a szülei aláírnak egy dokumentumot, amiben hozzájárulnak ahhoz, hogy az eseményeken készülő fotók és videók megjelenhessenek a Fidesz kampányában. Ezt végül lefújták.

A Magyar Nemzet pénteken szóra bírta az újbudai képviselőt, Simicskó Istvánt. Ő azt mondta, semmi kivetnivalót nem talált abban, hogy óvodás gyerekeket használt fel saját népszerűsítése érdekében, mert az nem a kampány része, ha egy politikus óvodások társaságában készült fényképeket tölt fel a közösségi oldalára.

„Ez nem kampány, ezt mindig így csináljuk, ez munka” - mondta.

Simicskó István honvédelmi miniszter csokimikulást oszt Fotó: Simicskó István/Facebook/Nagy Mihaly

A lap szerint a miniszter arról beszélt, ha egy településen átadnak bármit, és nincs ott a képviselő, akkor azt hiszik róla, hogy nem dolgozik. "Az a normális, ha nincsen ott az ember?" – kérdezte. Arra ugyanakkor nem adott választ, miért éppen az óvodás gyerekeket választotta. Helyette közölte: „megyünk idősek otthonába is, meg mindenhova, mert mindenkit segítünk és támogatunk”.

Fotó: Simicskó István/Facebook/Nagy Mihaly

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt