Kucsák László fideszes képviselő az önkormányzati lapban nyomtatott animgifen issza a kávéját

2018 február 20., kedd 13:36
41

Decemberben olvasónk, Gábor hívta fel a figyelmünket arra, hogy a XVIII. kerület 45 ezer példányban, több mint 35 millió forintból kiadott egy kalendáriumot, aminek majdnem minden oldalán ott van ugyanaz a fotó Kucsák László fideszes képviselőről, és a keresztrejtvény megfejtése is az, hogy Kucsák László.

Gábor most újra írt, hogy elújságolja, Pestszentlőrinc és Pestszentimre önkormányzati lapjában, a Városképben Kucsák „KUCSÁK LÁSZLÓ” László bebizonyította, hogy még mindig élen jár a XXI. századi kampánymegoldásokban. Nem elég, hogy sorra domborít a címlapokon:

Fotó: Gábor, olvasónk

A vele készült interjúhoz még egy nyomtatott animgifet is mellékeltek, amin szinte másodpercre pontosan tekinthetjük meg a fideszes országgyűlési képviselő kávéfogyasztását:

Fotó: Gábor, olvasónk

A honlapon egyébként fent vannak a lapszámok, közkívánatra itt van jobb minőségben is a nyomtatott animgif online kiadása:

Fotó: Városkép

A technikát mások 2013-ban piaci körülmények között már tesztelték, akkor nem váltotta be a hozzá fűzött reményt.

Ha a választókerületedben sikerült megközelíteni ezt a teljesítményt, vagy akár meg is haladták ezt, és ez nem maradhat titokban, akkor küldd el a megirom@444.hu-ra „kampányújság” tárggyal.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt