A Momentum tárgyalni kezd az LMP-vel az együttműködésről

POLITIKA
2018 február 21., 19:18
comments 271

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke elfogadta az LMP meghívását, és hajlandó egyeztetni a lehetséges együttműködésről. Az LMP még február elején kereste meg a  pártot, hogy kezdjenek egyeztetni a „2018-as választások kapcsán folytatandó szövetségi politikáról”.

Szél Bernadett a Hír Tv-nek szerdán arról beszélt, hogy „az aláírási időszakot követően elfogyasztjuk ezt a kávét, és beszélünk a lehetséges közös dolgainkról, az LMP az Új Kezdet mellett a Momentumban lát olyan potenciált, akivel nagyon komoly kihívást tudunk támasztani a politikai elitnek, és ez Magyarország valós érdeke, és remélem, konstruktív kávézás lesz ebből az egészből”.

Nemrég a Momentum elnöke is jelezte, hogy nyitottabbak az együttműködésre.  Fekete-Győr azt mondta, három feltétele van annak, hogy pártja visszaléptesse a jelöltjeit

  • Ha hiteles ellenzéki jelölt van.
  • Hogy legyen a jelöltnek matematikai esélye győzni.
  • És hogy a többi párt is megtegye ezt, különben nincs értelme.

Arra a kérdésre, hogy ki számít hitelesnek, azt mondta, ezt egy politikus múltjából lehet tudni, lopott-e és hazudott-e, vagy sem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt