Ha nem mész el szavazni, homoszexuálisokat költöztetnek a lakásodba!!!

külföld
2018 február 21., 11:39
comments 186

Nemcsak Magyarországon, hanem Oroszországban is ünneplőbe öltözik idén tavasszal a demokrácia. Ott az elnökválasztás miatt.

Sajnos azonban Oroszországban még nem olyan fejlett a demokratikus kultúra, mint nálunk, így a közügyekben sem folyik olyan érdemi párbeszéd, hanem sajnos hamis hangulatkeltő videókkal próbálják félretájékoztatni a lakosságot.

Erre a legújabb példa ez a videó, ami a napokban került fel a Youtube-ra:

link Forrás

És arról szól, hogy egy férfi nem akar elmenni szavazni, mert úgyis minek. Ezután viszont rémálmot lát: katonák jelennek meg a lakásán, és közlik, felemelték a sorkatonaság korhatárát. De ez még csak a kezdet, a konyhába visszatérve ez a látvány fogadja:

És kiderül, az új szabályok értelmében mindenkinek homoszexuálisokat telepítenek a lakásába. Akik ráadásul provokatív módon banánt esznek a tisztességes férfiemberek előtt.

Ennél már csak az a bizarrabb csavar, hogy korlátozzák azt is, amennyi időt az emberek eltölthetnek a vécén.

A férfi rémülten riad fel a rémálomból.

De a meleg vendég még mindig ott van az ágyában!

És akkor riad fel igazából a rémálomból, és azonnal fogja a feleségét, hogy induljanak el szavazni, mert meg kell akadályozni, hogy ilyen helyzetbe kerüljenek.

Az orosz választási bizottság tagadta, hogy ők készítették volna a videót, a kormány nem reagált. 

Nálunk szerencsére ilyen soha nem fordulhatna elő!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.