A vásárhelyi szégyenlistára ráraktak egy 92 éves pedagógust, akit a fideszes jelölt két éve még személyesen köszöntött fel

politika
2018 február 23., 10:08
comments 324

Mint arról korábban beszámoltunk, teleszórták péntek reggel a hódmezővásárhelyi postaládákat egy olyan reklámmal, amiben a város néhány polgárát gyalázzák, mert  Márki-Zay Péter független polgármester-jelölt segítői voltak a kampányban. Erről a szórólapról van szó:

photo_camera Ezt szórták ki pénteken Hódmezővásárhelyen. Fotó: Facebook

A harmadik sor elején ott van Vári Ernő neve is.

Vári Ernő egy 92 éves tanár, 1974-1986 között a város egyik iskolájának az igazgatója volt. Az lehetett a bűne, hogy Márki-Zay két lakossági fórumán is megjelent. Ugyanakkor semmilyen politikai tevékenységet sem folytatott, idős kora és egészségi állapota ezt nem is engedné. Mégis gyűlölködőnek, a város kasszájának potenciális kifosztójának nevezték a hirdetés készítői.

A szórólap másik oldala így néz ki: 

photo_camera A szórólap egyik fele fideszes propagandát tartalmaz. Fotó: Facebook

Vagyis egyértelműen a fideszes propaganda-anyagról van szó, még ha a párt logója vagy neve nem is szerepel rajta. A kerítésbontós hazugság, Soros és Simicska összemosása, és az összes ellenzéki párt vezetőjének szapulása nyilvánvalóan a Fidesz jelöltje, Hegedűs Zoltán érdekében készült.

Annak a Hegedűs Zoltánnak az érdekében, aki két évvel ezelőtt alpolgármesterként személyesen köszöntötte a most pellengerré állított Vári Ernőt, 90. születésnapja alkalmából. A két évvel ezelőtti köszöntésről így számolt be a vasarhely24.com:

photo_camera Részlet a vasarhely24.com cikkéből.

A képen fehér ingben Vári Ernő, mellette sötét öltönyben állva Hegedűs Zoltán látható.

Hódmezővásárhelyen vasárnap tartanak polgármester-választást. Hegedűs mellett kampányolt Lázár János és Orbán Viktor is

Márki-Zay Pétert támogatja a Fideszen kívül az összes többi párt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt