Balázs Péter egy újabb pompás kampányvideóban emeli meg a kalapját Varga Mihály előtt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Bár Kállai Mária, a Fidesz szolnoki képviselőjelöltje sajnos cikkünk megjelenése után eltávolította oldaláról azt a tökéletes kampányvideót, melyen Balázs Péter, a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója korteskedik a város korábbi alpolgármestere mellett, de az mno.hu-nak hála kiderült, hogy nemcsak Szolnokon szereti arcba dicsérni a fideszeseket az igazgató úr. Aki - mint legújabb, nem kevésbé delejező hatású videójából kiderül - második kerületi lakos, így aztán nem esik nehezére „Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter úrról és ugyanakkor kerületünk képviselőjéről beszélni.” 

„Kire adnám a voksomat, ha nem egy olyan emberre, akinek az elképzelése és a munkálkodása a jövő biztonságát jelenti?” 

- teszi fel végül a kérdést, majd egész konkrétan megemeli a kalapját Varga Mihály előtt. Úgy, mint egyszerű állampolgár, és mint négy unoka nagypapája.

„Olyan ember, akinek adnak a szavára, aki fontosnak tartja, hogy helyi közéleti kérdésekben is elmondja a véleményét. Bizalma, barátsága és támogatása megtisztelő számomra”

 - írta a videóhoz kísérőszövegként Varga Mihály. A videót legvégét mindeképpen érdemes megnézni:

Aki lemaradt volna Balázs Péter előző kampányvideójáról, amiben például a kormány szót kiejtve meghajol egy kicsit, az pótolja be gyorsan.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.