Balázs Péter egy újabb pompás kampányvideóban emeli meg a kalapját Varga Mihály előtt

Bár Kállai Mária, a Fidesz szolnoki képviselőjelöltje sajnos cikkünk megjelenése után eltávolította oldaláról azt a tökéletes kampányvideót, melyen Balázs Péter, a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója korteskedik a város korábbi alpolgármestere mellett, de az mno.hu-nak hála kiderült, hogy nemcsak Szolnokon szereti arcba dicsérni a fideszeseket az igazgató úr. Aki - mint legújabb, nem kevésbé delejező hatású videójából kiderül - második kerületi lakos, így aztán nem esik nehezére „Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter úrról és ugyanakkor kerületünk képviselőjéről beszélni.” 

„Kire adnám a voksomat, ha nem egy olyan emberre, akinek az elképzelése és a munkálkodása a jövő biztonságát jelenti?” 

- teszi fel végül a kérdést, majd egész konkrétan megemeli a kalapját Varga Mihály előtt. Úgy, mint egyszerű állampolgár, és mint négy unoka nagypapája.

„Olyan ember, akinek adnak a szavára, aki fontosnak tartja, hogy helyi közéleti kérdésekben is elmondja a véleményét. Bizalma, barátsága és támogatása megtisztelő számomra”

 - írta a videóhoz kísérőszövegként Varga Mihály. A videót legvégét mindeképpen érdemes megnézni:

Aki lemaradt volna Balázs Péter előző kampányvideójáról, amiben például a kormány szót kiejtve meghajol egy kicsit, az pótolja be gyorsan.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.