Az eddigieknél is magasabb a részvétel a hódmezővásárhelyi választáson

POLITIKA
2018 február 25., 10:40
comments 279

Jóval magasabb a részvétel a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választáson, mint a korábbi szavazásoknál. Délelőtt 11-ig a választók 28,14 százaléka adta le a szavazatát. A 2014-es önkormányzati választáson ugyanebben az időpontban még csak 15,20 százalékos volt a részvétel. A 2012-es időközi polgármester-választáson pedig csak 14,56 százalék.

photo_camera Fotó: valasztas.hu

A kampány országosan is nagy figyelmet kapott, miután az összes ellenzéki párt beállt a függetlenként induló Márki-Zay Péter mögé. Pont ezért a mostani választást sokan az ellenzéki összefogás tesztpályájának tekintik.  Lázár János és a Fidesz a város alpolgármesterét, Hegedűs Zoltánt indította. 

A végére pedig már annyira bedurvult a kampány, hogy egy gyalázkodó szórólapon név szerint listázták  Márki-Zay támogatóit. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.