Rendesen elolvasod a híreket??? Figyeld csak meg, hogy a négyesek ott vannak mindenhol!4!!!

hirdetés
2018 február 26., 09:35
ad

Az elmúlt hetekben megannyi elképesztő és izgalmas hír látott napvilágot. Biztos vagy benne, hogy rendesen elolvastad a cikkeket? Ha igen, akkor nagy valószínűséggel felfedezted, hogy a négyes szám mindegyikben egytől egyig ott van. Ehhez nem is kell más, mint egy kis éleslátás és a teljes fókusz. Vegyük csak végig még egyszer!

Kezdjük egy könnyű példával:

Szenzáció! Negyedik lett a női gyorskorcsolyacsapat!4!!
Jászapáti Petra, Keszler Andrea, Kónya Zsófia és Bácskai Sára Luca negyedik lett a gyorskorcsolya női váltó számában a téli olimpián. Hányadikak? Negyedikek!
Hányan voltak a csapatban? Számold csak meg! Nééégyen!

link Forrás

Folytassuk egy bűnügyi sikersztorival:


Megvan a négyszázmillás cselló!
Óriási a boldogság Ophelie Gaillard francia zenész háza táján, nem rég jött a hír, hogy előkerült méreg drága hegedűje, amit nem rég erőszakkal vettek el tőle. A hegedű néééégyszázmillió Forintot ér, február 14-e után egy nappal került elő, a hét hányadik napján? A negyediken, csütörtökön! Nem hiszed el, de Gaillard egyébként jövőre 44 éves lesz.

link Forrás

Nézzük meg, mi történt Budapesten:


Mi lesz a buliNEGYEDdel?
Múlt vasárnap érvénytelen lett a bulinegyedről szóló népszavazás, amit a VII.
kerületben tartottak a Károly körút-Király utca-Erzsébet körút-Rákóczi út határolta területen, vagyis a bulinegyedben, még egyszer ismétlem, negyedben működő szórakozóhelyek nyitvatartásának korlátozásáról. Hát persze, hogy ott a négyes szám Budapest forgatagában is, amit egyébként, ha jól megszámoltad pontosan négy utca fog közre.

link Forrás

A jócsávók sem maradnak ki:

A jóképű Liu-fivér négy ujja

Haladjunk is tovább, itt a következő cikk a pokolian jóképű Liu-fivérekről, akik korcsolyatudásuk mellett csodaszép kinézetükkel és nyelvtudásukkal ismeghódították a távolkeleti közönséget. Emlékeztek, ezt a képet mutattuk akkor Liu Shaolin Sándorról. Hát hány ujjával takarja el azt a gyönyörű ábrázatát?Néggyel!!! Ennél is fontosabb, hogy Sándornak van egy hasonlóan csinos öccse, így aLiu család hány tagú? Pontosan négy!

link Forrás

Négyesek a levegőben:

Négy embert leszállítottak a repülőről!
A Transavia Dubaiból Amsterdamba tartó járatán kisebb konfliktusba keveredett
néhány utas. Az hogy ennek mi volt az oka, most teljesen mindegy, a lényeg az,
hogy az osztrák hatóságok végül négy, azaz 4, szóval n-é- g-y utast szállítottak le Bécsben. Az, hogy egy négy betűből álló városban történt mindez, már csak hab a tortán!

link Forrás

Gyerünk vissza jégre:

Kétszer 4 év után újra van magyar műkorcsolyacsillag!
Tóth Ivett elképesztően belevaló zeneválasztással kavarta fel az olimpia jegét,
amin általában jobban csúsznak a klasszikus művek. Ivett AC/DC számokra lejtett egy laza kűrt, amivel sajnos kicsúszott a döntőből. Így is boldogok lehetünk, hiszen az előző olimpián nem szurkolhattunk magyar korcsolyázónak. És hány éve volt az előző olimpia? Számoljunk csak! 1, 2, 3 és 4. Az utolsó magyar műkorcsolyás olimpiai produkció óta pedig még egyszer ugyanennyi év telt el. Tehát pontosan kétszer négy év kellett ahhoz, hogy újból legyen egy négyágú jégcsillagunk! És vessünk csak egy pillantást a képre! Hát melyik számra hasonlít ez a nyaktörő figura?

link Forrás

Irány le a föld alá!

Nem kíméli a megahavazás a 4-es metrót!
A napokig tartó folyamatos havazás nem csak a mi idegeinket tépázta meg, hanem kifogott a négyes metró bikás parki megállóján is. Csöpög a víz az állomáson. Persze, hogy a négyes metróval történik mindez, ami ha nem tudnátok, pontosan 4 éve készült el. Ha jól megnézed a lenti képet, látod, hogy négy pici vödör segít az állomásnak megküzdeni a mennyezetről négy másodpercenként csöpögő vízzel.

Ugyehogy mindenhol ott vannak a négyesek!

Most már akkor elhiszed, hogy egy kis odafigyeléssel mennyi helyen megtalálhatod a négyes számot? Ha már úgyis rajta vagy a négyesen, miért nem nézel körül az Edző szertárjában és keresel meg ott legalább 44 négyest?
Irány a szertár!
Keresd a Mesternégyes csomagolású Sport szeletet, hogy tiéd lehessen 4 millió darab ajándékcsoki vagy a napi 4x40.000 Ft értékű voucher egyike!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.