Rogán Antal helikopterezése volt a feladvány Sebestyén Balázs kvízműsorában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Sebestyén Balázs vetélkedője, a Fal pár hete azzal szúrt oda a TV2-nek és a NER-nek, hogy Vajna Tímea ruhavárlási problémáira kérdezett rá. A csütörtöki adásban pedig Rogán Antal helikopterezése került elő.

A szabályok szerint a játékos először a válaszokat látja, majd miután megtette a tétet, megjelenik a kérdés is. Amikor válaszlehetőségként a jet-ski, a hőlégballon, a helikopter és a Progressz teherűrhajó ugrott fel, a játékos először arra gondolt, hogy valamilyen filmben mivel menekült el akár a bűnöző, akár más. És beadta a duplázást. Majd megjelent a kérdés is:

„Mivel indult Rogán Antal Szabó Zsófi esküvőjére?”

A játékos lány persze emlékezett rá, hogy a Rogán család helikopterrel utazott, de Sebestyén Balázs azért megjegyezte: „Lassan ott tartunk, hogy teherűrhajóval járnak”.

Egyébként amikor 2016-ben a kérdést Rogán Antalnak tették fel, a miniszter a Népszabadságnak egyszerűen letagadta, hogy helikopterezett volna, mert nem tudta, hogy a lapnak paparazzifelvételek vannak a birtokában arról, ahogyan leszállnak a budaörsi reptéren, és átülnek egy német rendszámú Mercedesbe. Így egyből lebukott a hazugsággal. 

A teljes adást itt lehet megnézni

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.