Rogán Antal helikopterezése volt a feladvány Sebestyén Balázs kvízműsorában

2018 március 1., csütörtök 21:26
138

Sebestyén Balázs vetélkedője, a Fal pár hete azzal szúrt oda a TV2-nek és a NER-nek, hogy Vajna Tímea ruhavárlási problémáira kérdezett rá. A csütörtöki adásban pedig Rogán Antal helikopterezése került elő.

A szabályok szerint a játékos először a válaszokat látja, majd miután megtette a tétet, megjelenik a kérdés is. Amikor válaszlehetőségként a jet-ski, a hőlégballon, a helikopter és a Progressz teherűrhajó ugrott fel, a játékos először arra gondolt, hogy valamilyen filmben mivel menekült el akár a bűnöző, akár más. És beadta a duplázást. Majd megjelent a kérdés is:

„Mivel indult Rogán Antal Szabó Zsófi esküvőjére?”

A játékos lány persze emlékezett rá, hogy a Rogán család helikopterrel utazott, de Sebestyén Balázs azért megjegyezte: „Lassan ott tartunk, hogy teherűrhajóval járnak”.

Egyébként amikor 2016-ben a kérdést Rogán Antalnak tették fel, a miniszter a Népszabadságnak egyszerűen letagadta, hogy helikopterezett volna, mert nem tudta, hogy a lapnak paparazzifelvételek vannak a birtokában arról, ahogyan leszállnak a budaörsi reptéren, és átülnek egy német rendszámú Mercedesbe. Így egyből lebukott a hazugsággal. 

A teljes adást itt lehet megnézni

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt