A szomszéd leugrott meccset nézni Felcsúton

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Úgy látszik, nincs jobb dolga a stadion szomszédságában lakó Miniszterelnök Úrnak szombat délután fagypont körül.

Fotó: M4 Sport

Pedig a melegben is nézhetné a meccset, hiszen a Diósgyőr és az FTC – esetleg néhány nézőt is vonzó – összecsapása helyett valamiért a Puskás Akadémia és a DVSC mérkőzését adja a köztévé. Becsületükre legyen mondva, azonnal elkapták a képet, amikor Miniszterelnök Úr a fogát kezdte piszkálni.

Fotó: M4 Sport

Frissítés: 0-0 lett.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.