Bencsik András: Egészséges, épelméjű ember nem szavaz az ellenzékre

2018 március 4., vasárnap 17:25
734

Alig egy hét alatt lerázta magáról a meglepő hódmezővásárhelyi fideszes bukta utáni búskomorságot a jobboldal szellemi iránymutatását felvállaló csapat. 

Az Echo TV Sajtóklubjában hétfőn Bencsik András arról beszélt, hogy: "Azt hiszem, hogy abba kéne hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást például, Stop Soros, meg egyebek. Ezek jópofák, de a magyar társadalom ennél intelligensebb".

Öt nappal később járunk, az Echo TV Sajtóklubja Szolnokon roadshowzott. Bencsik Andrásé a szó:

Az öt nap arra még nem volt elég, hogy tökéletesen kerek legyen a gondolatmenet, de ha jól értjük, akkor onnan indulunk, hogy feltételezzük a feltételezhetetlent, hogy országszerte nyer a Hódmezővásárhelyen sikeres ellenzéki összeállás, és azonnal migránsokat telepítenek be, hiszen rájuk nem nagyon szavaznak egészséges, épelméjű emberek. Azon akkor még kicsit dolgozni kell, hogyan nyernének mégis, de meglesz ez jövő hétre. 

Aztán Bencsikék azokhoz fordultak, akik vélhetően szerintük egészségesek és épelműjek, és rájuk szegezték a Hódmezővásárhely után feltalált csodafegyvert, vagyis folytatták, hogy Mészáros Lőrinc tiszteséges vállalkozó, akire büszkének kell lenni. Bayer Zsolt ugyan éppen olyan példát hozott fel erre, ami nem stimmelt egészen, de Bencsik bátran tovább vitte mindezt Mészáros tévéjében. Azt mondja, egészségtelen, felkorbácsolni a kevésbé tehetősekben a kommunista irigykedést, hogy micsoda burzsuj kulák a Mészáros, aki - mondja Bencsik - már akkor is milliárdos vállalkozó volt, amikor Orbán még ellenzékben volt, "azóta magasra emelkedett". Becsik szerint Mészáros két éve őszintén elmondta, hogy Simicska Lajosnak köszönheti, hogy bevitte őt az országos vállalkozói körbe. Arról nem beszélt, hogy Mészáros a szerencsének, a Jóistennek és Orbán Viktornak köszönte a sikereit

"Miért fáj nekünk, hogy egy tisztességes magyar ember gazdag lett? Nem vett el tőlünk semmit."

- mondta Bencsik. 

Tiborcz Istvánra ugorva: "fiatal, szőke srác, már akkor sikeres vállalkozó volt, amikor még nem ismerte Orbán Viktor lányát. Nem ártott meg neki az apóssal való kapcsolat, de nem ettől lett gazdag, hanem attól, hogy ügyes és sikeres üzeltember. Mit is csinál? Lámpákat szerel országszerte. Miért is olyan nagy baj nekünk, hogy ledek világítanak országszerte?"

Szerinte "nyilván azért fáj, mert az ellenzéki média megpróbálja azt elhitetni velünk, hogy a gazdagság, a jómód az lopás. Meg kell szoknunk, hogy vannak tehetséges, sikeres emberek." 

Kár, hogy Rogán Antal most nem került szóba, mert az ő helikopterezését annak idején Bencsik azzal védte meg, hogy:

„Miért kell ezt a retek, proletár demagógiát nyomni a Népszabadságban? Félmillió forint egy ilyen helikopter-bérlés, minden középosztálybéli ember ki tudná fizetni, ráadásul Rogánnak ingyen volt." 

Az egész itt nézhető meg.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt