Lázár János megpróbált bocsánatot kérni egy közmunkástól

2018 március 6., kedd 8:06
149

Folytatódik Lázár János közösségi médiás szereplése, mely a hódmezővásárhelyi bukta után kezdődött, és annyira természetes, mint Hollik István haja. A miniszter legutóbb a kocsmában ereszkedett le a nép közé - közismert, hogy Lázár János nem szokott inni, itt mégis lehúzott egy pálinkát. Most közmunkásokat látogatott meg Csanádalbertiben, ahol könnyed beszélgetésbe elegyedett velük.

- Mit tetszik dolgozni?

- Mit tetszik dolgozni? Hát ami van.

A házaspár női tagja egy ponton közölte Lázárral, hogy kicsit meg volt rá sértődve, amikor azt mondta, a közmunkások lopnak, mire a miniszter azt mondta, mondja meg a kollégáinak, hogy bocsánatot kért tőle, ha megbántotta volna. „Mondja meg nekik.” Mellékszál, hogy valójában a bocsánatkérés konkrétan nem történt meg sem ez előtt a mondat előtt, sem utána.

„Senki nem nézi le a közmunkásokat, de sajnos volt olyan időszak, amikor nem lehetett a szociális segélyből megélni, és akkor is boldogulni kellett, és voltak olyan emberek, akik a jövedelmüket máshogy egészítették ki. Ezt kár eltagadni” - ismételte meg végül a sértést a miniszter.


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt