Lázár János megpróbált bocsánatot kérni egy közmunkástól

politika
2018 március 06., 08:06
comments 147

Folytatódik Lázár János közösségi médiás szereplése, mely a hódmezővásárhelyi bukta után kezdődött, és annyira természetes, mint Hollik István haja. A miniszter legutóbb a kocsmában ereszkedett le a nép közé - közismert, hogy Lázár János nem szokott inni, itt mégis lehúzott egy pálinkát. Most közmunkásokat látogatott meg Csanádalbertiben, ahol könnyed beszélgetésbe elegyedett velük.

- Mit tetszik dolgozni?

- Mit tetszik dolgozni? Hát ami van.

A házaspár női tagja egy ponton közölte Lázárral, hogy kicsit meg volt rá sértődve, amikor azt mondta, a közmunkások lopnak, mire a miniszter azt mondta, mondja meg a kollégáinak, hogy bocsánatot kért tőle, ha megbántotta volna. „Mondja meg nekik.” Mellékszál, hogy valójában a bocsánatkérés konkrétan nem történt meg sem ez előtt a mondat előtt, sem utána.

„Senki nem nézi le a közmunkásokat, de sajnos volt olyan időszak, amikor nem lehetett a szociális segélyből megélni, és akkor is boldogulni kellett, és voltak olyan emberek, akik a jövedelmüket máshogy egészítették ki. Ezt kár eltagadni” - ismételte meg végül a sértést a miniszter.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.