Orbán kitüntette a téli olimpia bajnokait, és jól megdicsérte a kormányt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Orbán Viktor csütörtökön a parlamentben Áder János köztársasági elnök és Kövér László házelnök társaságában tüntette ki a XXIII. téli olimpián érmet és pontot szerzett sportolókat. Ennek apropóján elmondta, hogy mennyi mindent tesz jól a kormány a sportpolitikában, és hogy milyen jó döntés volt a TAO is, hiszen így az önkormányzatoknak alig kell saját forrást tenniük az épülő jégcsarnokokba.

Azért gratulált a sportolóknak is.

A miniszterelnök teljes beszédét az Echo TV weboldalán lehet megnézni.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.