Orbán Ráhel csak egyike az országmárka építéséről a szabadidejében ötletelő fiataloknak, állítja a Nemzeti Turisztikai Ügynökség igazgatója

2018 március 8., csütörtök 15:12
172

Pár nappal ezelőtt Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója elismerte, hogy Orbán Ráhel is részt vesz az új országkép kidolgozásában. Ez volt az első alkalom, hogy Orbán Ráhel szerepét hivatalosan is felvállalták, akkor fiatal segítők egyikeként említette Guller a miniszterelnök lányát. 

Mint írtuk akkor, a turisztikai szakma, fesztiválszervezők és a kabinetiroda életének ismerői közt rég óta nyílt titok, hogy a miniszterelnök lánya jelentős befolyással bír az Magyar Turisztikai Ügynökségen (MTÜ) belül, személyi kérdésekben és egyéb döntésekben egyaránt.

Csütörtökön a Hír Tv kérdezte Orbán szerepéről egy szolnoki rendezvényen Gullert, aki itt elmondta, hogy nemcsak a miniszterelnök lánya, de sok más fiatal is rendszeresen elküldi az országmárkával kapcsolatos ötleteit: 

„Ez egy nagyon fontos munka, hiszen ez a tevékenység a következő 20-30 évben meg fogja határozni a Magyarországról kialakult képet. Alapvetően a saját kollégáim munkájára számítok, de ahhoz hogy minél jobbat tudjunk létrehozni, tanácsadókkal is együtt dolgozom, említettem Zoób Kati, nevét, Zoboki Gábor vagy éppen Káel Csaba nevét, akik azt gondolom, hogy a saját területen maradandót alkottak. És van néhány fiatal, Berecz István vagy éppen Orbán Ráhel – sokan vannak egyébként ők, akik szabadidejükben mindenfajta jogviszony megkötése nélkül, ellenszolgáltatás nélkül tanácsokat és javaslatokat küldenek a Nemzeti Turisztikai Ügynökség vezérigazgatójának a külföldi országmárkával kapcsolatos kérdésekben” 

– mondta el Guller a stábnak. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt