Orbán Ráhel csak egyike az országmárka építéséről a szabadidejében ötletelő fiataloknak, állítja a Nemzeti Turisztikai Ügynökség igazgatója

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Pár nappal ezelőtt Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója elismerte, hogy Orbán Ráhel is részt vesz az új országkép kidolgozásában. Ez volt az első alkalom, hogy Orbán Ráhel szerepét hivatalosan is felvállalták, akkor fiatal segítők egyikeként említette Guller a miniszterelnök lányát. 

Mint írtuk akkor, a turisztikai szakma, fesztiválszervezők és a kabinetiroda életének ismerői közt rég óta nyílt titok, hogy a miniszterelnök lánya jelentős befolyással bír az Magyar Turisztikai Ügynökségen (MTÜ) belül, személyi kérdésekben és egyéb döntésekben egyaránt.

Csütörtökön a Hír Tv kérdezte Orbán szerepéről egy szolnoki rendezvényen Gullert, aki itt elmondta, hogy nemcsak a miniszterelnök lánya, de sok más fiatal is rendszeresen elküldi az országmárkával kapcsolatos ötleteit: 

„Ez egy nagyon fontos munka, hiszen ez a tevékenység a következő 20-30 évben meg fogja határozni a Magyarországról kialakult képet. Alapvetően a saját kollégáim munkájára számítok, de ahhoz hogy minél jobbat tudjunk létrehozni, tanácsadókkal is együtt dolgozom, említettem Zoób Kati, nevét, Zoboki Gábor vagy éppen Káel Csaba nevét, akik azt gondolom, hogy a saját területen maradandót alkottak. És van néhány fiatal, Berecz István vagy éppen Orbán Ráhel – sokan vannak egyébként ők, akik szabadidejükben mindenfajta jogviszony megkötése nélkül, ellenszolgáltatás nélkül tanácsokat és javaslatokat küldenek a Nemzeti Turisztikai Ügynökség vezérigazgatójának a külföldi országmárkával kapcsolatos kérdésekben” 

– mondta el Guller a stábnak. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.