Orbán Ráhel csak egyike az országmárka építéséről a szabadidejében ötletelő fiataloknak, állítja a Nemzeti Turisztikai Ügynökség igazgatója

politika
2018 március 08., 15:12

Pár nappal ezelőtt Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója elismerte, hogy Orbán Ráhel is részt vesz az új országkép kidolgozásában. Ez volt az első alkalom, hogy Orbán Ráhel szerepét hivatalosan is felvállalták, akkor fiatal segítők egyikeként említette Guller a miniszterelnök lányát. 

Mint írtuk akkor, a turisztikai szakma, fesztiválszervezők és a kabinetiroda életének ismerői közt rég óta nyílt titok, hogy a miniszterelnök lánya jelentős befolyással bír az Magyar Turisztikai Ügynökségen (MTÜ) belül, személyi kérdésekben és egyéb döntésekben egyaránt.

Csütörtökön a Hír Tv kérdezte Orbán szerepéről egy szolnoki rendezvényen Gullert, aki itt elmondta, hogy nemcsak a miniszterelnök lánya, de sok más fiatal is rendszeresen elküldi az országmárkával kapcsolatos ötleteit: 

„Ez egy nagyon fontos munka, hiszen ez a tevékenység a következő 20-30 évben meg fogja határozni a Magyarországról kialakult képet. Alapvetően a saját kollégáim munkájára számítok, de ahhoz hogy minél jobbat tudjunk létrehozni, tanácsadókkal is együtt dolgozom, említettem Zoób Kati, nevét, Zoboki Gábor vagy éppen Káel Csaba nevét, akik azt gondolom, hogy a saját területen maradandót alkottak. És van néhány fiatal, Berecz István vagy éppen Orbán Ráhel – sokan vannak egyébként ők, akik szabadidejükben mindenfajta jogviszony megkötése nélkül, ellenszolgáltatás nélkül tanácsokat és javaslatokat küldenek a Nemzeti Turisztikai Ügynökség vezérigazgatójának a külföldi országmárkával kapcsolatos kérdésekben” 

– mondta el Guller a stábnak. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.