A meccs elmaradt, mégis megbüntették a Honvédot a hevesen cigányozó és a Videoton buszát tűzijátékkal megdobáló szurkolói miatt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nem tudták lejátszani a hétvégén a Honvéd-Videoton meccset, mert a pálya alkalmatlan volt erre. Ez csak a helyszínen derült ki, a Videoton is elutazott Kispestre, a szurkolók is ott voltak. Meccs helyett így a kispesti ultrák azzal szórakoztatták magukat, hogy a távozó székesfehérvári csapatot cigányozták és pirotechnikai eszközökkel dobálták meg a Videoton buszát

A Honvéd-szurkolók videóra is vették a cigányozást és tüzijátékdobálást

Az MLSZ fegyelmi bizottsága tegnapi ülésén úgy döntött, hogy a Honvédot, mint visszaesőt, „a mérkőzésrendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért, továbbá mert a vendégcsapat kiléptetése nem volt körültekintően megszervezve, ezáltal nem volt garantálva a vendégcsapat részére a sportrendezvény helyszínének biztonságos elhagyása sem, 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi”.  

A Honvéd közleményben reagált, amiben azt írják, hogy más következtetésekre jutott az üggyel kapcsolatban ezért meghallgatást kér a Fegyelmi Bizottságtól.

A pirotechnikai eszközök használatát egyébként Orbán Viktor javaslatára a stadionon belül várhatóan engedélyezni fogja az MLSZ. Buszokat és a vendég játékosokat akkor sem lehet majd dobálni vele. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.